·

Fordele ved svingkraner

Der findes mange forskellige kraner. En type kran er svingkraner. Men hvad er en svingkran egentlig? Og hvad er fordelen ved at benytte sig af den type kran. Læs med i dette blogindlæg og blive klogere på svingkranen og de mange fordele.

Hvad er en svingkran?

En svingkran er som navnet antyder en kran, som har mulighed for at svinge rundt. Den kan løfte mange forskellige tunge elementer. Helt fra 15 kg og op til mere end 2000 kg. Den består af en søjle med forskellige arme, og på disse arme er der monteret udstyr, så det er muligt at løfte et tungt emne. Svingkranen står som udgangspunkt et sted, og herfra er det så muligt at løfte tunge emner rundt inden for det givne område, som svingkranen kan nå med sin arm.

5 fordele ved en svingkran

Der er flere forskellige fordele ved en svingkran. Det er blandt andet, at en svingkran kan:

  • tage de tunge løft
  • aflaste dine medarbejdere
  • Mindske risikoen for arbejdsskader og overbelastning i forbindelse med løft
  • Fastholde effektiviteten i virksomheden

Dermed er der altså mange gode grund til, at du skal overveje at investere i en svingkran til din virksomhed eller industri. Du kan købe din svingkran hos AB Kransystem i Aalborg. Her har de tonsvis af kraner i deres sortiment, og deres dygtigere medarbejdere står altid klar til at rådgive dig omkring brug af de forskellige af slagsen. På den måde kan du få den eller de helt rigtige svingkraner i Aalborg, som passer til dine behov.

Similar Posts