·

Kloakering i det åbne land

Spildevandet fra mange ejendomme i det åbne land, som ikke er tilknyttet et offentligt kloaksystem, løber i dag ud i søer eller vandløb, og vandet bliver ikke renset optimalt inden da. Derfor er der blevet fremsat krav om, at det her spildevand skal renses på samme måde, som det gøres i de offentlige kloaker i dag.

Når du bor i en ejendom i det åbne land, kan du derfor blive tilkoblet det offentlige kloaksystem eller selv installere et lokalt renseanlæg, hvis det ikke er muligt at blive koblet til det offentlige. Skal du have installeret et lokalt anlæg til rensning af spildevandet, kan det foregå på flere måder. Det kan blandt andet være ved:

  1. Nedsivning
  2. Pilerensning
  3. Minirensning

Krav om forbedret spildevandsrensning

Har du fået krav fra kommunen om, at du skal forbedre spildvandsrensningen, hvor du bor, skal du kontakte en professionel kloakmester, som kan hjælpe dig med at udføre opgaven hurtigt og effektivt. Bor du i området omkring Slagelse, kan du kontakte Henrik Jensen VVS. Her får du en dygtig kloakmester i Slagelse, som kan rådgive dig om, hvilken form for spildevandsanlæg, der vil være den optimale for dig, samt hjælpe dig med at implementere dette renseanlæg.

Similar Posts