·

Forlæng have sæsonen med et orangeri

Fortsæt havehyggen med et orangeri

Vær uden for hele året med et orangeri

Mange nyder at bevæge sig ud i haven om foråret og sommeren, når varmen kommer, og blomsterbedene og køkkenhaverne igen skal passes omhyggeligt. Det kan være et frirum at få lov at gå i haven i weekenden efter en lang og travl arbejdsuge. Er du typen, der nyder at opholde dig i haven, er det muligt for dig at fortsætte din tid udendørs hele året rundt. Det kan du nemlig gøre ved at få opstillet et orangeri. Her får du en form for drivhus med glasruder hele vejen rundt, men som du eventuelt kan indrette med en hyggelig bænk. På den måde kan du tage en bog med udenfor og forsætte med at sætte pris på din have, selvom efteråret og vinteren er på vej.

Skab en unik oase i din have

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du vil indrette dit orangeri. De fås i mange forskellige størrelser og formater, så du kan finde ét, der passer perfekt til dig og din have. Derudover kan du dekorere med møbler, planter, puder og tæpper for at skabe en unik oase midt i din have, som du kan bruge hele året rundt. Dermed behøver havehyggen ikke at ophøre, bare fordi det bliver koldere udenfor.  

Andre bud på byggeprojekter i haven

Sammen med orangerier, findes der mange andre måder, hvorpå du kan nyde din have om vinteren også.

  • Du kan for eksempel opstille en havepavillon, som ligesom et orangeri gør det muligt for dig at få et ekstra udendørs rum.
  • Du kan også få opstillet et skur til dine haveredskaber, så du kan holde orden i dem, og så de står tørt opbevaret om vinteren.
  • Det er muligt at få lagt trægulv i din havepavillon eller dit orangeri, så det naturlige udseende bevares.

Der er mange måder komme i haven på om vinteren

Similar Posts