·

Mødelokale i Århus

Gode mødefaciliteter i hjertet af Århus

Mangler du et eller flere lokaler til at afholder møder? Så er Aarhussalen det perfekte sted for dig og dine kollegaer. Her finder du nemlig mødelokaler i alle størrelser både til møder med en større gruppe mennesker, men der er også to mindre grupperum, hvis I har brug for mindre plads. Uanset hvilket rum, du vælger at booke, så er du sikker på at træde ind i et lyst lokale, der holder inspirationen og koncentrationen i gang under hele mødet. I Aarhussalen er der et mødelokale til enhver virksomhed, enkeltperson eller organisation, der har brug for et sted at samle sine deltagere. Læs mere her, om hvorfor du bør vælge Aarhussalen næste gang.

Alsidige lokaler til konferencer og møder

Foruden mødelokalerne i forskellige størrelser, tilbydes der i Aarhussalen også lokaler til konferencer. Det vil sige, at du kan afholde arrangementer for grupper på helt op til 400 personer. Du bliver mødt af et fleksibelt personale, der gør alt, hvad de kan for at gøre jeres ophold i lokalerne behagelige. Derfor kan du og dine deltagere til arrangementet også modtage forplejning, mens I bruger lokalerne. Du kan være sikker på, at intet kommer til at mangle, når du vælger at afholde dit arrangement i mødelokalerne i Aarhussalen.

Udforsk byen mellem møder

Uanset om du kender Aarhus eller ej, så er det altid en god ide at gå på eventyr i byen. Og med Aarhussalens meget centrale placering, er der ikke langt fra et koncentreret møde til en pause på en af de hyggelige caféer langs åen eller en gåtur i latinerkvarteret. Aarhus har masser at byde på, hvilket gør byen til et ideelt samlingspunkt, hvis deltagerne til dit møde kommer fra hele landet, eller hvis I har brug for nye omgivelser at mødes i. 

Similar Posts