·

Må jeg selv fælde et træ?

Fældning af træer på egen grund

Som udgangspunkt findes der faktisk ikke rigtigt nogle regler for, om man selv må stå for fældning af træer på sin egen grund. Den eneste regel, der skal overholdes, er, at man ikke må skade sine naboers hæk, træer eller bolig undervejs. Der findes regler om arbejdsmiljø og sikkerhed, der skal overholdes, men dette gælder naturligvis primært, hvis man får en fra et professionelt firma ud for at fælde træer.

Dog er der altså mange ting, der kan gå galt, hvis man vælger selv at stå for træfældningen. Det er store kræfter, der er tale om. Skulle der ske skader på naboens grund, skal man altså igennem ens egen forsikring for at få det dækket.

Få professionel hjælp til din træfældning

Det kan virke fristende selv at give sig i kast med at fælde træer i haven, når man jo faktisk godt må det. Men der er altså også mange fordele, der vil sikre dig et bedre resultat og en mere sikker proces, hvis du vælger at kontakte en professionel.

Få hjælp af fagfolk til at stå for fældning af træer i din baghave, og efterlad opgaven i gode hænder, der ved, hvad de laver. Med hjælp fra en professionel træfældnings virksomhed kan du slippe bekymringerne om at ramme naboens skur og i stedet læne dig tilbage og glæde dig over det flotte resultat og den lysere have, du kommer til at få.

Similar Posts