·

Invisalign hos tandlægen

Invisalign

I dag kan de unge mennesker få Invisalign hos tandlægen. Invisalign er en slags usynligbøjle, lavet med 3D computer-billedbehandling. Invisalign er derfor en usynlig skinne man kan tag af og på, efter behov. Med Invisalign behøver man ingen metal, jern eller elastikker, og den er næsten umuligt at se, hvis ikke man er klar over at personen har den på.

Invisalign behandlingen tager omtrent lige så lang tid som den klassiske metalbøjle, som jeg fik monteret i munden af min tandlæge i Rødovre. Men patienterne slipper så til gengæld for en blodsprængt mund, og en nedbrudt selvtillid, midt i deres teenage år, og hvem ville egentlig ikke gerne det?

Nu tog jeg selv den lange rute, med 4 år hos bøjletandlægen i Rødovre, så jeg kan jo ikke gøre mig til dommer over hvordan et forløb med Invisalign i virkeligheden er. Men min datter, har fået en Invisalign behandling nu. Og selvom at det snart er 30 år siden at jeg selv rendte rundt, med bøjle på, så kan jeg ikke lade være med at skue misundeligt til min datter, når jeg ser hvilke pinsler, moderne tandlæge teknologi har sparet hende for. Hun leget ubekymret rundt med sine kammerater, og hendes smil er akkurat så charmerende som det var før hun fik skinnen på. Og resultat er akkurat ligeså effektivt som det er medbøjlen. Hvis bare hun vidste hvor heldig hun var.

Vi tog til tandlægen i rødovre og de hjalp med invisalign.

Similar Posts