·

Udskiftning af tagrender – det skal du vide

Hvornår bør du skifte din tagrende ud?

Det er svært at give et enkelt svar på spørgsmålet. Men er dine tagrender over 25-30 år gamle, så kan du med fordel få dem skiftet ud. Så gamle tagrender er oftest utætte, da legeringer fra salt- og syreindhold i luften langsomt æder tagrendens metal. Men er dine tagrender ikke særlig gamle, men alligevel utætte og drypper på boligens sokkel, så bør de også udskiftes for at undgå dyre omkostninger senere!

Hvad koster nye tagrender?

Prisen på dine nye tagrender afhænger selvfølgelig af slagsens, du køber. Stål- og plasttagrender koster typisk 100 kr. pr. meter uden montering; zinktagrender 140 kr.; og kobbeltagrender 200 kr. Skal du have en hjørnetagrende med montering, koster ståltagrender typisk 300 kr.; plasttagrender 320 kr.; zinktagrender 390 kr.; og kobbertagrender 490 kr.

Kan du selv udskifte tagrender?

Det er forholdsvis enkelt at skifte dine gamle tagrender ud og montere dine nye. Det kræver blot, at du har hænderne skruet godt på og de rette værktøjer og materialer. Er du dog ikke til at gøre det selv, så kan du altid får monteret dine nye tagrender af professionelle!

Similar Posts