·

Begrundelse for eksistensen af revisionsfirmaer

Der findes revisionsfirmaer med henblik på at levere regnskabsydelser til virksomheder. Dette kan omfatte løn, regnskaber, skatter eller finansiel planlægning. Årsregnskabet fremhæver oplysningerne om virksomhedens aktiviteter-resultaterne, nettofortjenesten og nettofortjenesten. Konkurs er aldrig det ultimative mål for en virksomhed. Finanser er komplicerede. Der er mange fejl, Vinduer af muligheder og måder at begå fejl. Som virksomhedsejer er det vigtigt at forvalte din økonomi effektivt og præcist for at undgå beskyldninger om bedrageri, dårlig økonomisk forvaltning og fængselsbesøg.

Historie af regulering

Efter 1929 børskrakket er regnskabsfaget blevet presset til at etablere ensartede regnskabsstandarder. Nogle grupper mente, at utilstrækkelige og vildledende oplysninger var en afgørende faktor, der førte til aktiekprispris inflationen og i sidste ende til børskrakket og den deraf følgende depression. Værdipapirloven af 1933 og værdipapir udvekslingsloven af 1934 var udformet med henblik på at genskabe investorernes tillid. Loven af 1934 etablerede også Securities and Exchange Commission (SEC).

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har det primære ansvar for at håndhæve føderale værdipapirlovgivning, foreslå værdipapir standarder og regulere værdipapirsektoren, børser aktioner og muligheder og andre aktiviteter og organisationer, herunder elektroniske værdipapirmarkeder i USA. SEC har uddelegeret til Financial Accounting Standards Board (FASB), blandt andet ansvaret for at etablere amerikanske regnskabsstandarder og regnskabsaflæggelse standarder for offentlige virksomheder og revisionsfirmaer.

Skandaler

Der har været mange finansielle skandaler, der illustrerer betydningen af revisionsfirmaer, finansielle investorer og et godt system af checks and balances. En velkendt hændelse er Bernie Madoff-skandalen fra 2008. Bernard L. Madoff investering værdipapirer LLC, en Wall Street investeringsselskab grundlagt af Madoff, snydt investorer med 64.800.000.000 dollars gennem den største ponzi plan i historien. I stedet for at skabe overskud, blev investorerne betalt med deres egne penge eller med penge fra en anden investor. Heldigvis i dette tilfælde, brælede Madoff til sine sønner, der fordømte ham til SEC. Han blev arresteret den følgende dag, dømt til 150 år i fængsel og tvunget til at betale 170.000.000.000, 000 i tilbagelevering. Dette bedrageri blev opdaget et par måneder efter det finansielle sammenbrud i USA i 2008.

Dag efter dag

Erhvervslivet virker ikke alene. En virksomhed er ikke passiv. Den reagerer ikke på markedsaktiviteter og regnskaber for sine egne finansielle aktiviteter. En virksomhed er dynamisk og kreativ. Boligejere har brug for at lave planer, sætte mål og tilpasse sig, når situationer ændres. Hvis driften af en virksomhed og forvaltningen af dens regnskaber synes skræmmende, kan det være nyttigt at ansætte en regnskabsmæssig virksomhed til at fastlægge de grundlæggende funktioner i selskabet. Skatter er en realitet, at alle virksomhedsejere har til ansigt-byen, statslige og føderale agenturer forventer at modtage deres andel af kontanter, herunder indkomst, indkomst og sociale omkostninger. Der vil blive anvendt yderligere sanktioner og renter, hvis disse sektorer forsømmes. Revisionsfirmaer hjælper dig med at spore selvangivelser og sikrer, at dine selvangivelser indsendes rettidigt og præcist. Detaljerne synes skræmmende, men at gøre alt, hvad du skal gøre, vil betale sig i det lange løb.

Similar Posts