·

Derfor er kommoden et populært møbel

Kommoden er et møbel, som har vundet frem i mange hjem, og stadigt flere vælger at anskaffe sig en kommode. Men hvorfor er det egentlig så populært et møbel? Det skyldes de mange anvendelsesmuligheder.

Brug din kommode til flere former for opbevaring

En kommode bruges tit og ofte til tøjopbevaring, men kan også bruges til at opbevare mange andre ting. Det kan fx være hobbyartikler såsom maling, pensler, gavepapir, tape, sakse og lignende, men kan også fyldes op med kolonialvarer, hvis man er typen, der aldrig går ned på konserves. Kommoder kommer i mange størrelser og kan af samme årsag tjene forskellige formål. Er kommoden dyb nok, kan overfladen bruges som puslebord eller som TV-bord, men er den lille i højden, kan den også bruges som natbord.

Dette skal du tænke over, før du vælger kommode

Først og fremmest er det væsentlig, du tænker over, hvad kommoden skal opbevare, samt i hvilket rum, den skal stå, da dette får betydning for valget af størrelse, form og stil.

Kommoder kommer i et væld af former, størrelser, farver og materialer og kan også anvendes som et æstetisk indspark i stuen eller gæsteværelset. Er du til et stilrent og minimalistisk udseende, er en hvid kommode et sikkert valg. Er du mere til det naturlige, findes der også rigtig mange kommoder af træ i kombination med andre materialer såsom glas eller stål, der giver det et råt, men elegant og naturligt udseende.

Din nye kommode skal kunne rumme det, du ikke kan finde plads til andre steder. Skal den stå i et lille rum, så kunne en løsning være, at du vælger en smal kommode og kombinerer den med hyldeopsatser med kurve eller lignende.

Similar Posts