·

Hvad bruger man adgangskontrol til?

Derfor er adgangskontrol smart

Adgangskontrol gør det muligt for virksomheder eller større familier at danne et fuldt overblik over, hvem der har adgang til ejendommen og hvornår. Det er nu typisk større erhvervsbygninger såsom kontorer og lagerhaller, der har glæde af adgangskontrol.

Giv adgang til dem, du ønsker

Med en adgangskontrol bliver det muligt at give adgang til de personer, man ønsker. Det minimerer samtidig risikoen for besøg fra uvedkommende samt indbrud. Det er bl.a. muligt at give alle medarbejdere i virksomheden adgang til alle døre eller blot nogle få. Derudover kan man selv administrere i hvilke tidsrum, medarbejdere har adgang.

Fri for nøgler

Det smarte ved en professionel adgangskontrol er, at man bliver helt fri for nøgler. Nøglerne erstattes nemlig af enten nøglekort- eller brikker, men det ses i højere grad også, at man bruger fingeraftryk, nummerpladegenkendelse eller pinkode til adgangskontrol.

Nemt at administrere

Med adgangskontrol er det meget lettere at administrere medarbejdernes adgang til ejendommens forskellige døre og bygninger. Mister man fx et nøglekort, er der ikke de store omkostninger i at anskaffe et nyt i sammenligning med at udskifte alle mekaniske låse og nøgler. En pinkode kan også nemt ændres uden omkostninger. Det er på sigt en rigtig god investering og en solid tryghed og sikkerhedsforanstaltning for mange medarbejdere.

Similar Posts